Verkoopbegeleiding

Jouw woning verkopen

De verkoop van jouw woning is een grote stap. Met onze goed doordachte en zorgvuldig afgewogen verkoopstrategie zorgen wij voor een succesvolle verkoop van jouw woning!

Door jouw huis op de juiste manier aan te bieden, vergroot je de kans op een snelle verkoop en een goede opbrengst. Bij ons ben je verzekerd van een professionele aanpak.

Jouw woning verkopen begint met een blik vanuit het perspectief van de koper. Die wil eerst een goed algemeen beeld van de woning, en bij groeiende belangstelling ook meer zekerheid over details.

Couple Celebrating Moving To House

Strategie en presentatie

Wij komen eerst bij je thuis om samen met jou een vrijblijvende en gratis waardebepaling te maken. Vervolgens maken we een inschatting van de te realiseren opbrengst en de verwachte verkooptijd. Dit is de eerste stap in het stappenplan voor de verkoop van jouw huis. 

Het stappenplan is voor elke woning anders en vraagt om maatwerk. We maken duidelijke afspraken over de beste verkoopstrategie en manier van presenteren. Behalve het verkoopbord in de tuin horen daar professionele foto’s, plattegronden en een meetrapport bij. Kwaliteitsbeelden, eventueel inclusief 360°-fotografie, zijn de basis voor een effectieve verkoopcampagne.

Onze website biedt altijd een goed verzorgd en actueel beeld van ons gevarieerde aanbod. Wij maken actief gebruik van Social Media en alle mogelijkheden om op Nederland’s grootste woningsite Funda.nl extra op te vallen met complete informatie, inclusief plattegronden, foto’s en films van hoge kwaliteit.

Voor wie de beoogde verkoop (nog) niet aan de grote klok wil hangen, bieden we de mogelijkheid van een stille verkoop.

Balcony of a house

Drempel voor kopers verlagen

De potentiële kopers van uw huis staan voor een grote beslissing. Ze zouden het liefst elk laatste spoortje twijfel wegnemen. Hoogveldt Makelaardij zorgt ervoor dat alle relevante gegevens uit onder meer bestemmingsplan en kadaster beschikbaar komen. We kunnen uw woning voorzien van het energielabel, waarvoor met ingang van 2021 strengere regels gelden.

Onze klantbeoordelingen

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde van een 9.2