Aankoopbegeleiding

Een woning kopen

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in Eindhoven, Helmond of omgeving? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? De zoektocht naar een nieuwe woning is niet altijd even makkelijk, er komt veel op je af. Wij zorgen ervoor dat jouw zoektocht een stuk eenvoudiger wordt!

Zelfs als je de nodige ervaring op de woningmarkt hebt, verdient een aankoopmakelaar zich altijd terug. In de beste vertaling van jouw woonwensen én in de interactie met de verkoper. Het internet is natuurlijk een aangewezen bron om de markt te verkennen en een eerste selectie te maken uit het aanbod. Maar wat is de beste volgende stap als je het huis van uw dromen hebt gevonden?

People renovating the house

De aankoopmakelaar

Hoogveldt Makelaardij begeleidt jou bij de aankoop, behoedt jou voor misstappen en voert de onderhandelingen om tot de beste prijs en voorwaarden te komen. Wij kennen deze regio als geen ander en zijn ook daardoor in staat om zekerheid te bieden over het welslagen van jouw besluit om een woning te kopen. Vooral in een krappe woningmarkt waarin met regelmaat fors wordt overboden, kan het een uitkomst bieden om een aankoopmakelaar in te schakelen. 

Ons complete stappenplan voor de aankoop van een woning brengt jouw wensen goed in kaart en zorgt voor duidelijkheid. Een compleet overzicht van de afspraken zorgt voor zekerheid en voorkomt ongewenste verrassingen.

Onze klantbeoordelingen

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde van een 9.2