Woningaanbod detail

Adres: Cederhoutstraat 21 HELMOND

Prijs: € 275.000 K.K. Oppervlakte: 285m²
Inhoud: ca 451m³
Bouwjaar: 1963Op goede locatie tegenover een kleinschalig winkelcentrum, in de Houtwijk in Mierlo-Hout gelegen, een instapklare uitgebouwde hoekwoning met garage.
Alle gewenste voorzieningen zijn te vinden in de nabijheid.

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 285m²
Woonoppervlakte: ca. 94m²
Inhoud woonhuis: ca. 451m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1963

BIJZONDERHEDEN
* De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming (m.u.v. de hal en het toilet)
* De keuken en de badkamer zijn vernieuwd in 2007
* Achterzijde verdieping is enkel glas
* De garage is in spouw gebouwd
* Zoldervloer in hout
* De uitbouw is volledig geïsoleerd
* De verdieping is aan de voorzijde voorzien van rolluiken
* Vraagprijs is exclusief zonnepanelen, ter overname voor € 9.169
* Voorlopig label G

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een tegelvloer die doorloopt over de gehele begane grond. De begane grond is met uitzondering van de hal en het toilet voorzien van vloerverwarming. In de hal bevindt zich de meterkast (8 groepen met 2 aardlekschakelaars), het toilet, een praktische trapkast en de trapopgang naar de verdieping.
De hal geeft toegang tot de woonkamer.

Toilet:
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset.

Woonkamer:
In de uitgebouwde T-vormige woonkamer bevindt zich een sfeervolle haard en de kamer is aan de achterzijde voorzien van openslaande tuindeuren met roedeverdeling naar de achtertuin. De kamer is afgewerkt met spachtelputz wanden en stucwerk plafond.

Open keuken:
De open keuken is uitgebouwd en gelegen aan de achterzijde van de woning. Het MDF meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en is voorzien van een werkblad met spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: een groot fornuis-/ oven combi, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Vanuit de keuken is eveneens de achtertuin bereikbaar.

Buiten:
De achtertuin, welke gelegen is op het noorden, geeft toegang tot de aanpandige garage en is voorzien van bestrating, beplanting, een gazon en zwembad (niet meer in gebruik).

Aanpandige garage:
De garage is voorzien van een stalen kanteldeur en voor de garage is een ruime oprit gelegen.


EERST VERDIEPING
De overloop, voorzien van vloerbedekking, biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 6.38 x 3.48) is gelegen over de gehele lengte van de woning. Van deze kamer kan op eenvoudige wijze 2 slaapkamers gemaakt worden.
Slaapkamer II (ca. 2.04 x 2.51) is gelegen aan de voorzijde.
Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafonds. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde voorzien van HR++ glas met draai-/ kiep ramen en aan de achterzijde van stalen kozijnen met enkel glas.

Badkamer (2007):
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een welness hoekbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met rainshower en thermostaatkraan, een wastafel in meubel en een designradiator. Het verlaagde plafond met inbouw spots maakt de badkamer compleet.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluiting van de wasapparatuur en de c.v.-ruimte met de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit HR). In de kapschuinte is bergruimte gecreëerd.
Vanuit de voorzolder is de zolder-/ slaapkamer bereikbaar. Deze kamer is volledig geïsoleerd, afgetimmerd met gipsplaten en voorzien van een laminaatvloer, Velux dakvenster en inbouwkasten. Ook hier is voldoende bergruimte in de kapschuinte.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05