Woningaanbod detail

Adres: Weserlaan 33 SON EN BREUGEL

Prijs: € 260.000 K.K. Oppervlakte: 153m²
Inhoud: ca 373m³
Bouwjaar: 1987WESERLAAN 33 SON EN BREUGEL
Gelegen aan een rustige woonstraat in de wijk "De Gentiaan" een nette en goed onderhouden tussenwoning met parkeerplaats op eigen terrein, een berging en een zonnige tuin op het zuidoosten.
In de nabije omgeving zijn onder andere winkels, sportaccommodaties, natuur, scholen en uitvalswegen te vinden. Het dorpscentrum bevindt zich eveneens op enkele minuten afstand.

KENMERKEN
Perceel oppervlakte: 153m²
Woonoppervlakte: ca. 109m²
Inhoud woonhuis: ca. 373m³ (conform NEN2580)
Bouwjaar: 1987

BIJZONDERHEDEN
* De dakkapel is geplaatst in 2010
* In 2012 is de badkamer vernieuwd
* In 2017 is de laminaatvloer op de begane grond gelegd
* Definitief label C

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is voorzien van een laminaatvloer (2017), welke doorloopt over de gehele begane grond. In de hal bevindt zich de meterkast (4 groepen met 2 aardlekschakelaars). De hal geeft toegang tot de woonkamer en open keuken.

Woonkamer:
De woonkamer is afgewerkt met spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Vanuit de woonkamer is het portaal met de toiletruimte en trapopgang bereikbaar.

Open keuken:
Het kunststof meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en is voorzien van een kunststof werkblad met 1½ spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en rvs vaatwasser.
Vanuit de keuken is achtertuin toegankelijk.

Toilet:
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

Achtertuin:
De zonnige achtertuin, gelegen op het zuidoosten is voorzien van bestrating, beplanting, een vrijstaande stenen berging en een eigen achterom.


EERST VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping (m.u.v. de badkamer) is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 4.62 x 2.67) is gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer II (ca. 3.63 x 2.69) is eveneens gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer III (ca. 3.24 x 2.67) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een dakkapel.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond en zijn voorzien van isolerende beglazing.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad met douchescherm en thermostaatkraan, een wastafel, een wandcloset en een design radiator.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder met 4-pans dakraam bereikbaar. Hier bevinden zich de opstelling van de c.v.-combiketel, unit van de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasapparatuur. De voorzolder is afgewerkt met een vinyl vloer en geeft toegang tot de zolder-/ slaapkamer en via een vlizotrap is de bergvliering bereikbaar.

Zolder-/ slaapkamer:
De zolder-/ slaapkamer is voorzien van 2 dakvensters en een dakkapel met horren en elektrisch rolluik. Deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking en stucwerk wanden en plafond.


DERDE VERDIEPING
Via een vlizotrap op de voorzolder is de bergvliering bereikbaar.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05