Woningaanbod detail

Adres: Gelaarsde Kat 33 EINDHOVEN

Prijs: € 299.000 K.K. Oppervlakte: 146m²
Inhoud: ca 365m³
Bouwjaar: 1993GELAARSDE KAT 33 TE EINDHOVEN - BLIXEMBOSCH
Op een zeer gewilde locatie, aan een rustige woonstraat, in de wijk Blixembosch, gelegen een goed afgewerkte en instapklare tussenwoning met garage.

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 146m²
Woonoppervlakte: ca. 105m²
Inhoud woonhuis: ca. 365m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1993

BIJZONDERHEDEN
* In 2015 is de verdieping voorzien van HR++ glas
* De slaapkamers en de woonkamer zijn in 2015 afgewerkt met strak stucwerk
* De tegelvloer met vloerverwarming is gelegd in 2015
* De zolderverdieping is eveneens in 2015 afgewerkt
* Het buitenschilderwerk is van 2016
* In 2016 is van de open trap een dichte trap gemaakt en is er een trapkast gecreëerd
* In 2017 is de tuin opnieuw bestraat
* De garage in in 2018 van binnenuit voorzien van dakisolatie
* De begane grond is recent (2019) voorzien van HR++ glas
* De achterpui is voorzien van 70% lichtdoorlatend HR superplus glas
* De jaarlijkse bijdrage voor het gemeenschappelijk achterterrein bedraagt ca. € 35,-
* Goed onderhouden en goed afgewerkte instapklare woning

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.

INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming. Deze vloer loopt door over de gehele begane grond. In de hal bevindt zich de meterkast (4 groepen met 2 aardlekschakelaars) en het toilet. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

Toilet:
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

Woonkamer:
De gezellige woonkamer welke via een fraaie paneeldeur met glas vanuit de hal te bereiken is, is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd, waarbij in de achterpui gebruik is gemaakt van veel glas waardoor er veel lichtinval gecreëerd is. In de woonkamer bevindt zich bovendien nog een praktische trapkast met de unit vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar.

Keuken:
De luxe semi-open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het hoogglans met Wengé meubel is geplaatst in een U-opstelling met voldoende kastruimte en is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: grote rvs fornuis-/oven combi met wokbrander, rvs afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Buiten:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en voorzien van bestrating, kunstgras en bloembakken. Achterin de tuin bevindt zich de royale, in spouw gebouwde garage met aansluitend een overkapping. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en een keukenblok met spoelbak en close-in boiler. Aan de achtergevel hangt bovendien nog een praktische zonneluifel.


EERST VERDIEPING geheel voorzien van HR++ glas
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. Op de overloop ligt een laminaatvloer welke doorloopt over de gehele eerste verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 3.19 x 2.71) is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een walk-in closet en is afgewerkt met een laminaatvloer en strak stucwerk.
Slaapkamer II (ca. 5.16 x 2.66) is gelegen aan de voorzijde en eveneens afgewerkt met strak stucwerk.

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een hoekbad met mengkraan, douchecabine met mengkraan, wastafel in meubel, een wandcloset. en design radiator.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar welke is afgewerkt met een laminaatvloer en bergruimte in de kapschuinte. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling c.v.-combiketel, unit mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De voorzolder geeft toegang tot de zolder-/slaapkamer. De voorzolder is recentelijk geschilderd en er zijn inbouwspots.

Zolder-/slaapkamer
Deze kamer (ca. 5.16 x 1.88)* is eveneens afgewerkt met een laminaatvloer, inbouw spots, een radiator, 2 Velux dakvensters en bergruimte in de kapschuinte. De kapschuinte is middels maatwerk afgetimmerd middels 5 schotten waarvan 1 extra grote voor de grotere spullen.
* bij de inmeting is reeds rekening gehouden met de kapschuinte (hoogte >1.50 volgens NEN2580).
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05