Woningaanbod detail

Adres: Haringvliet 60 EINDHOVEN

Prijs: € 450.000 K.K. Oppervlakte: 310m²
Inhoud: ca 630m³
Bouwjaar: 1995Op een geweldige locatie als laatste woning, aan een doodlopende woonstraat nabij de Achtse Loop en tegenover een speeltuintje, gelegen een over de volle breedte uitgebouwde twee-onder-één kap woning.

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 310m²
Woonoppervlakte: ca. 164m²
Inhoud woonhuis: ca. 630m³ (inclusief garage, conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1995

BIJZONDERHEDEN
* De gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken.
* Begane grond geheel voorzien van spachtelputz wanden.
* De voorzijde is voorzien van een buitenzonwering; deze gaat automatisch omlaag als de zon erop schijnt.
* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.

INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een houten vloer welke diagonaal is gelegd. Deze vloer loopt grotendeels door over de begane grond. In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen met 1 aardlekschakelaar en 1x krachtstroom) en het toilet. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

Toilet (2007):
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

Woonkamer:
De gezellige woonkamer is voorzien van grote raampartijen en is afgewerkt met een deels houten vloer en deels tegelvloer. Vanuit de woonkamer zijn de open keuken en de tuinkamer bereikbaar

Keuken:
De open keuken is gelegen in het midden van de woning. Het lichte meubel is geplaatst in een hoek-opstelling met onder- en bovenkasten, een apothekerskast en voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

Tuinkamer:
De tuinkamer is voorzien van een lichtkoepel en een schuifpui naar de achtertuin. De tuinkamer is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden een een stucwerk plafond met inbouw spots.

Bijkeuken:
De bijkeuken is deels betegeld en voorzien van een keukenblok en een deur naar de achtertuin. In de bijkeuken ligt een antraciete tegelvloer en ook hier is het plafond afgewerkt met stucwerk en inbouw spots. Via een schuifdeur met glazen panelen is de werk-/hobbykamer bereikbaar en vanuit de bijkeuken is eveneens de aanpandige berging bereikbaar.

Werk-/hobbykamer:
Deze kamer is eveneens afgewerkt met een antraciete tegelvloer en stucwerk plafond met inbouw spots.

Aanpandige berging:
In de berging is een gootsteen aanwezig. De berging is 1,5 tot 2 keer zo groot als een normale berging en voorheen in gebruik geweest als praktijkruimte.

Buiten:
De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en voorzien van bestrating, beplanting, een gazon en een houten berging met aansluitend een overkapping.


EERST VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Op de overloop ligt een laminaatvloer welke doorloopt over de gehele eerste verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 3.40 x 5.50) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een inbouwkast en dakkapel.
Slaapkamer II (ca. 4.04 x 2.48) is gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer III (ca. 3.10 x 2.98) is eveneens gelegen aan de achterzijde.

Luxe badkamer (2007):
De luxe afgewerkte, volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan, dubbele wastafel in meubel en een design radiator. Het verlaagde plafond is afgewerkt met inbouw spots.

Separaat toilet (2007):
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar welke is afgewerkt met een laminaatvloer, een Velux dakvenster en bergruimte in de kapschuinte. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling c.v.-combiketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. De voorzolder geeft toegang tot de zolder-/slaapkamer.

Zolder-/slaapkamer
Deze kamer (ca. 3.58 x 3.36) is eveneens afgewerkt met een laminaatvloer, 2 Velux dakvensters met verduistering en bergruimte in de kapschuinte.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05