Woningaanbod detail

Adres: Suurhofflaan 2 EINDHOVEN

Prijs: € 535.000 K.K. Oppervlakte: 362m²
Inhoud: ca 893m³
Bouwjaar: 1982SUURHOFFLAAN 2 EINDHOVEN _ TONGELRE
Op een toplocatie in de villawijk "Koudenhoven", gelegen een goed afgewerkte, riante twee-onder-één kap woning met aanpandige garage en een tuin op het westen. Alle gewenste voorzieningen, waaronder scholen, winkels, sportaccommodaties, kinderopvang en uitvalswegen in de directe nabijheid.

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 362 m²
Woonoppervlakte: ca. 223 m²
Inhoud woonhuis: 893 m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1982

BIJZONDERHEDEN
* In 2011 is de badkamer vernieuwd en voorzien van een stoomcabine, whirlpool ligbad alsook een tv en geluidsinstallatie
* Ca. 5m brede kunststof dakkapel met draai-/ kiep ramen en horren aan de voorzijde
* Voorlopig label C

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de riante hal welke is afgewerkt met leistenen vloer die doorloopt over de gehele begane grond. In de hal bevindt zich het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

Toilet:
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een closet en fonteintje met toiletkast.

Woonkamer:
De royale woonkamer is voorzien van een openhaard en een vaste hangkast en aan de achterzijde bevindt zich een loop deur naar de achtertuin. De woonkamer is afgewerkt met spachtelputz wanden en plafond.

Half-open keuken:
Het meubel is geplaatst in een U-opstelling met onder- en bovenkasten kasten en is voorzien van een granieten werkblad met 1½ spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi oven en stoom oven.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

Bijkeuken:
De bijkeuken is voorzien van een uitstort gootsteen en een vaste kastenwand. Vanuit de bijkeuken is de aanpandige garage bereikbaar.

Aanpandige garage:
De garage is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van enkele kastjes, bergvliering en sectionaal deur. In de garage bevindt zich bovendien de meterkast (7 groepen plus een fornuis groep). De vliering is aan de voor- en achterzijde voorzien van een dakvenster.

Buiten:
De zonnige, privacy biedende achtertuin, welke gelegen is op het westen, is voorzien van bestrating, beplanting, een gazon, een waterpartij en een ca. 10m brede zonneluifel aan de achtergevel.


EERST VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer die doorloopt over de gehele verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 5.21 x 3.88) is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van deur met hor naar het balkon.
Slaapkamer II (ca. 3.64 x 4.15) is gelegen aan de achterzijde en uitgerust met een vaste wastafel.
Slaapkamer III (ca. 4.60 x 2.84) is eveneens gelegen aan de voorzijde.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met spachtelputz wanden en een stucwerk plafond.

Badkamer (2011):
De badkamer met elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie is volledig betegeld en uitgerust met een whirlpool ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan, een stoomcabine, een riante wastafel in meubel met 2 kranen, een wandcloset en design radiator. Bovendien is de badkamer uitgerust met een badkamer vriendelijke televisie en geluidsinstallatie.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder met dakvenster bereikbaar. De voorzolder biedt bergruimte in de kapschuinte en is afgewerkt met een laminaat vloer die doorloopt over de gehele verdieping. De voorzolder geeft toegang tot de was-/ c.v.-ruimte en een riante zolder-/ slaapkamer.

Was-/ c.v.-ruimte:
Deze ruimte is voorzien van de aansluiting voor de wasapparatuur en de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit Ecomline HR). Aan de voorzijde is een kunststof dakkapel met inbouw spots aanwezig.

Zolder-/ slaapkamer:
Slaapkamer IV (ca. 6.83 x 4.16) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een dakkapel met inbouw spots.
DERDE VERDIEPING
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze is voorzien van een houten vloer/ balk laag.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05