Woningaanbod detail

Adres: Rivierensingel 89 HELMOND

Prijs: € 210.000 K.K. Oppervlakte: 135m²
Inhoud: ca 353m³
Bouwjaar: 1985RIVIERENSINGEL 89 HELMOND
Op goede locatie met vrij uitzicht, aan doorgaande weg in de wijk Brouwhuis gelegen, een goed onderhouden tussenwoning met berging, overkapping, tuin op het oosten en een fraai uitzicht op een groenvoorziening. Alle gewenste voorzieningen zijn gelegen in de nabijheid.


KENMERKEN
Perceel oppervlak: 135 m²
Woonoppervlakte: ca. 106 m²
Inhoud woonhuis: ca. 353 m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1985

BIJZONDERHEDEN
* In 2015 is de pvc vloer gelegd en is de keuken vernieuwd
* Alarmsysteem aanwezig
* Unit stadsverwarming uit 2017
* Prachtig vrij uitzicht
* Definitief label B

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een pvc vloer die doorloopt over de begane grond. In de hal bevinden zich de meterkast (7 groepen met 1 aardlekschakelaar en 1x krachtstroom), het toilet, een praktische trapkast met de opstelling van de unit stadsverwarming en aansluiting wasmachine en de trapopgang naar de verdieping. Deze trap is bekleed met dezelfde pvc vloer als op de begane grond.
De hal geeft tevens toegang tot de woonkamer.

Toilet:
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Woonkamer:
De ruime woonkamer is aan de voor- en achterzijde voorzien van flinke raampartijen (isolerende beglazing) waardoor de kamer veel lichtinval geniet. Tevens in de woonkamer een sfeervolle kachel geplaatst (deze is ter overname) en zijn er een rookmelder en melder aanwezig indien het glas word ingegooid (beide aangesloten op het alarmsysteem).

Open keuken (2015):
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het licht blauwe meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en is voorzien van een granieten werkblad met spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, Amerikaanse koelkast, rvs vaatwasser en rvs oven-/ magnetron.
Vanuit de keuken is de woonkamer bereikbaar.

Buiten:
De diepe achtertuin, welke gelegen is op het oosten, is voorzien van bestrating, beplanting en een overkapping aan de achtergevel. Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging en een achterom uitkomend in het buurpad.


EERSTE VERDIEPING
De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer die doorloopt over de gehele verdieping en biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 3.48 x 3.14 - 4.32) is gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een gevelraam en Velux dakvenster.
Slaapkamer II (ca. 2.70 x 5.58) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaste kasten wand.
Beide slaapkamers zijn afgewerkt met stucwerk wanden en een spuitwerk plafond en de ramen op de kamers zijn van enkel glas.

Badkamer:
De badkamer met Velux dakvenster is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad met mengkraan, een douchecabine met regendouche, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel in meubel en een wandcloset.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder met dakvenster bereikbaar. Hier bevindt zich een rookmelder (aangesloten op het alarmsysteem) , de afvoer naar buiten ten behoeve van de droger en een kluis welke verankerd is in de vloer (blijft achter). Vanuit de voorzolder is de zolder-/slaapkamer bereikbaar.
De zolder-/slaapkamer (ca. 3.39 x 3.66 - 5.63) is voorzien van een Velux dakvenster met verduisteringsscherm en bergruimte in de kapschuinte.
Zowel op de voorzolder als op de zolder-/ slaapkamer ligt een laminaatvloer.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05