Woningaanbod detail

Adres: Rijpelplein 33 HELMOND

Prijs: € 215.000 K.K. Oppervlakte: 139m²
Inhoud: ca 397m³
Bouwjaar: 1982RIJPELPLEIN 33 HELMOND
Op goede locatie aan een autovrije woonstraat, in de kern van de wijk Rijpelberg gelegen, een nette tussenwoning met een ruime woonkamer, vier slaapkamers en een vrijstaande berging.
Alle gewenste voorzieningen zijn gelegen in de directe nabijheid, waaronder 2 basisscholen en een peuterspeelzaal op 2 minuten loopafstand.

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 139 m²
Woonoppervlakte: ca. 113 m²
Inhoud woonhuis: ca. 397 m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1982

BIJZONDERHEDEN
* In 2011 is de woning voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
* De laminaatvloer op de begane grond is in 2013 gelegd
* De keuken is vernieuwd in 2014
* De bestrating is in 2016 vernieuwd
* Tegenover een groenstrook/ fietspad
* Definitief label B

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een laminaatvloer. In de hal bevindt zich de meterkast (5 groepen met 1 aardlekschakelaar en 1x krachtstroom), een kast met de gehuurde unit van de stadsverwarming (€ 23,70 per maand) en het toilet. De hal geeft tevens toegang tot de woonkamer.

Toilet:
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een closet en fonteintje.

Woonkamer:
De royale woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een praktische trapkast. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer (2013).

Keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het lichte meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en is voorzien van een granieten werkblad met 1 spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron.
De keuken is afgewerkt met een hardgebakken tegelvloer.

Buiten:
De onderhoudsvriendelijke, zonnige achtertuin is op het noordwesten en geheel bestraat. Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging en een achterom uitkomend in het buurpad.


EERST VERDIEPING
De overloop met muurkast en laminaatvloer biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 3.39 x 2.71-3.32) is gelegen aan de voorzijde en afgewerkt met een vinyl vloer, behang wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer II (ca. 4.70 x 3.32) is gelegen aan de achterzijde, voorzien van een dakvenster met verduisteringsscherm en afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden.
Slaapkamer III (ca. 3.59 x 2.09) is eveneens. gelegen aan de achterzijde, voorzien van een dakvenster (zit schreef) en afgewerkt met een laminaatvloer en behang wanden.

Badkamer:
De badkamer is deels betegeld en uitgerust met een ligbad met mengkraan, een wastafel en een closet.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur. Vanuit de voorzolder is de zolder-/slaapkamer bereikbaar. De zolder-/slaapkamer (ca. 4.92 x 3.18) is voorzien van een Velux dakvenster, wastafel en radiator. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05