Woningaanbod detail

Adres: Gooisehof 137 HELMOND

Prijs: € 250.000 K.K. Oppervlakte: 236m²
Inhoud: ca 457m³
Bouwjaar: 1984GOOISEHOF 137 HELMOND - RIJPELBERG
In een groene en rustieke woonomgeving in de wijk Rijpelberg gelegen, een uitgebouwde hoekwoning met overkapping en 2x berging. Het betreft de laatste woning aan een doodlopend straatje met aansluitend een bos en gesitueerd op korte afstand van uitvalswegen en scholen, alsmede diverse andere voorzieningen.

KENMERKEN
Perceel oppervlakte: 236 m²
Woonoppervlakte: ca. 133 m²
Inhoud woonhuis: ca. 457 m³ (conform NEN2580)
Bouwjaar: 1984

BIJZONDERHEDEN
* De terrasoverkapping is geplaatst in 2011
* In 2012 is de pvc vloer gelegd
* In 2007 is de woning voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
* De schutting aan de boszijde is in 2018 vervangen
* Definitief label B
* Thans is er een stuk van de zijtuin in gebruik welke in eigendom is van Brabant Water. Brabant Water is akkoord met het vestigen van een zakelijk recht van opstal voor de tuin en schutting op dit grondgebied. Hierdoor blijft de ondergrond eigendom van Brabant Water en de werken en beplanting in eigendom van de eigenaar. Het recht van opstal moet nog vastgelegd worden in een notariële akte en wordt gevestigd voor de duur van 30 jaar. Er hoeft geen vergoeding te worden betaald voor het gebruik van de grond.

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is voorzien van een pvc vloer die doorloopt over de gehele begane grond. In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet en de trapopgang. De hal geeft verder toegang tot de keuken.

Toilet (2013):
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Open leefkeuken:
Het meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en voorzien van een kunststof werkblad met 1½ spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en oven. In de keuken bevindt zich bovendien nog een praktische trapkast met de opstelling van de unit stadsverwarming en de keuken is afgewerkt met inbouw spots.

Woonkamer:
De riante, uitgebouwde woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en is voorzien van een lichtstraat. Vanuit de woonkamer is via openslaande deuren de overkapping bereikbaar en tevens is vanuit de woonkamer de bijkeuken te bereiken.

Bijkeuken:
De bijkeuken is voorzien een wastafel in meubel en de aansluiting voor de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is eveneens de achtertuin bereikbaar en de bijkeuken geeft toegang tot de aanpandige berging aan de voorzijde.

Achtertuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het noordoosten is voorzien van een terrasoverkapping (2011), bestrating, beplanting en kunstgras. Achterin de tuin bevindt zich nog een vrijstaande berging en een eigen achterom.


EERST VERDIEPING
De overloop is afgewerkt vloerbedekking en biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 3.18 x 3.86) is gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer II (ca. 3.18 x 3.83) is gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer III (ca. 1.92 x 3.16) is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een nis.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en beschikken over kunststof kozijnen met draai-/ kiep ramen met HR++ glas, horren en rolluiken.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een douchecabine met thermostaatkraan, een dubbele wastafel in meubel en een wandcloset.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. De voorzolder geeft toegang tot 2 zolder-/ slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van een dakvenster en bergruimte.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05