Woningaanbod detail

Adres: Zaagmolenweg 62 BEEK EN DONK

Prijs: € 250.000 K.K. Oppervlakte: 158m²
Inhoud: ca 381m³
Bouwjaar: 1975ZAAGMOLENWEG 62 BEEK EN DONK
In een groene en rustieke woonomgeving gelegen, een ruime eindwoning met een vrijstaande garage. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en gesitueerd op korte afstand van uitvalswegen en scholen, alsmede een speelveldje aan de achterzijde.

KENMERKEN
Perceel oppervlakte: 158 m²
Woonoppervlakte: ca. 107 m²
Inhoud woonhuis: ca. 381 m³ (conform NEN2580)
Bouwjaar: 1975

BIJZONDERHEDEN
* De terrasoverkapping is geplaatst in 2019
* In 2013 zijn het toilet en de badkamer vernieuwd
* In 2008 is de tuin aangelegd
* Definitief label D

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is voorzien van een tegelvloer. In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen met 2 aardlekschakelaars) en het toilet. De hal geeft verder toegang tot de woonkamer.

Toilet (2013):
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Woonkamer:
In de riante, uitgebouwde woonkamer bevindt zich een praktische trapkast. De woonkamer is afgewerkt met een eiken vloer. Vanuit de woonkamer is via openslaande deuren de overkapping bereikbaar en tevens is vanuit de woonkamer de bijkeuken te bereiken.

Open keuken:
Het MDF meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

Bijkeuken:
De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden.

Achtertuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het noordwesten is voorzien van een terrasoverkapping (2019), grote terrastegels, beplanting en kunstgras. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande garage.

Garage:
De riante garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur en een luik biedt toegang tot de bergzolder. In de garage bevinden zich bovendien nog een uitstort gootsteen, krachtstroom en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
De achterzijde van de garage komt uit op een rustige straat met speelveldje.


EERST VERDIEPING
De overloop is afgewerkt met een houten vloer die doorloopt over de gehele verdieping en biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 1.96-3.01 x 4.04) is gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer II (ca. 3.01 x 4.06) is gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer III (ca. 1.80 x 3.06) is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een nis.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden met structuurverf en spuitwerk plafonds. Tevens beschikken alle slaapkamers over kunststof kozijnen met enkel glas, draai-/ kiep ramen met horren en rolluiken.

Badkamer (2013):
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een hoekbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel in meubel, een wandcloset en design radiator.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de zolder-/ slaapkamer bereikbaar. Deze kamer is voorzien van 2 dakvensters met verduistering en bergruimte in de kapschuinte (2006). Tevens bevindt zich hier de c.v.-ruimte.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05