Woningaanbod detail

Adres: Moggendries 39 EINDHOVEN

Prijs: € 250.000 K.K. Oppervlakte: 205m²
Inhoud: ca 378m³
Bouwjaar: 1974!!! OPEN HUIS VRIJDAG 28 FEBRUARI VAN 16.30 - 18:00 !!!
WIL JE DE WONING GRAAG BEZOEKEN TIJDENS HET OPEN HUIS? MELD JE DAN AAN VIA DE MAIL


MOGGENDRIES 39 EINDHOVEN - TONGELRE
Op een fijne en gewilde locatie, op korte afstand van vele gewenste voorzieningen waaronder het winkelcentrum 'Karregat', het centrum van Eindhoven, natuurgebied, sportvoorzieningen en uitvalswegen, gelegen een goed afgewerkte hoekwoning met 2 bergingen en een fraai uitzicht op het park.

LET OP: HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS !!


KENMERKEN
Perceel oppervlak: 205 m²
Woonoppervlakte: ca. 108m²
Inhoud woonhuis: ca. 378m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1974

BIJZONDERHEDEN
* De voordeur is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik
* Het toilet is vernieuwd in 2017
* Vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht over het park
* De woning is grotendeels voorzien van rolluiken
* Definitief label D

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een tegelvloer die doorloopt over de gehele begane grond. In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen) met glasvezel aansluiting.
De hal geeft toegang tot de keuken.

Open keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het MDF meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en is voorzien van een werkblad met spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi oven.
Vanuit de keuken zijn het portaal met toilet en de woonkamer bereikbaar.

Toilet:
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset (Villeroy & Boch met softclose zitting) en mechanische ventilatie.

Woonkamer:
De royale woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel en aan de achterzijde bevindt zich een aluminium schuifpui met isolerende beglazing naar de achtertuin. De kamer is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond met gipsen sierlijsten.

Buiten:
De privacy biedende achtertuin, welke gelegen is op het noorden en grenzend aan een park, geeft toegang tot de aanpandige berging en is voorzien van bestrating, beplanting, een vijver, een overkapping (voor het openhaard hout en de kliko's) en vrije achterom.

Aanpandige bergingen:
De aanpandige berging aan de achterzijde heeft een afmeting van ca. 2.44 x 5.10 en de aanpandige berging aan de voorzijde heeft een afmeting van ca. 2.94 x 3.10.


EERST VERDIEPING
De overloop, voorzien van een laminaatvloer, biedt toegang tot 2 slaapkamers, een tussenkamer, de c.v.-ruimte en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 4.38 x 3.00) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas en een elektrisch bedienbaar rolluik.
Slaapkamer II (ca. 4.35 x 4.19) is gelegen aan de achterzijde en eveneens voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Dit waren voorheen 2 slaapkamers. Op eenvoudige wijze zijn hier weer 2 slaapkamers van de realiseren.
Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafonds.

Tussenkamer:
De kamer is eveneens afgewerkt met een laminaat vloer en heeft aansluitend een grote muurkast.

C.v.-ruimte:
Hier bevinden zich de aansluiting voor de wasapparatuur en de opstelling van de c.v.-combiketel.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid en thermostaatkraan, een wastafel en closet. Ook in de badkamer bevindt zich mechanische ventilatie.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05