Woningaanbod detail

Adres: Bisschop van Mierlostraat 1d MIERLO

Prijs: € 225.000 K.K. Oppervlakte: 
Inhoud: ca 223m³
Bouwjaar: 2011



BISSCHOP VAN MIERLOSTRAAT 1d TE MIERLO
Op zeer goede locatie in het kleinschalige appartementencomplex "De Mona Lisa", nabij het centrum van Mierlo", op de 1e verdieping gelegen een luxe afgewerkt en instap klaar 2-kamer appartement met loggia, eigen parkeerplaats/ carport en gezamenlijke berging.

KENMERKEN
Woonoppervlakte: ca. 67m²
Inhoud: ca. 223m³
Bouwjaar: 2011

BIJZONDERHEDEN
* Het appartement is volledig geïsoleerd met HR++ glas
* Luxe afgewerkt
* Alle ramen zijn voorzien van een draai-/ kiep stand
* Er is een lift aanwezig in het complex
* De servicekosten bedragen ca. € 69,- per maand
* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.

BEGANE GROND
Centrale entree met brievenbussen, intercominstallatie, lift en trappenhal. Vanuit de centrale hal zijn de gezamenlijke berging en de eigen parkeerplaats/ carport bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
Via een galerij is het appartement te bereiken.

Hal:
De ruime hal is afgewerkt met een laminaat vloer die doorloopt in het gehele appartement. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen met 2 aardlekschakelaars), de toiletruimte en de was-/ c.v.-ruimte. Verder geeft de hal toegang toegang tot de keuken en de slaapkamer.

Toilet:
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Was-/ c.v.-ruimte:
In deze ruimte bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel, de unit van de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Keuken:
Het luxe hoogglans meubel met kookeiland is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. Tevens is de keuken uitgerust met de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi oven.

Woonkamer:
De fraaie, lichte woonkamer geeft toegang tot de loggia en is voorzien van een inbouwkast. De loggia is afgewerkt met kunststof vlonders.

Slaapkamer:
Vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer heeft een afmeting van ca. 3.21 x 2.95 en is voorzien van ingebouwde kasten met gespiegelde schuifdeuren. Bij het verschuiven van de spiegeldeuren komt u uit in de badkamer.

Badkamer:
De moderne badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een royale inloopdouche met thermostaatkraan, een dubbele wastafel in meubel en een design radiator. Het Velux dakvenster met verduisteringsgordijn zorgt voor voldoende daglicht in de badkamer.




Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05