Woningaanbod detail

Adres: Theo Driessenhof 13 HELMOND

Prijs: € 189.500 K.K. Oppervlakte: 135m²
Inhoud: ca 420m³
Bouwjaar: 1981THEO DRIESSENHOF 13 HELMOND - RIJPELBERG

Op een fraaie autovrije woonlocatie, aan een kindvriendelijk plantsoen, gelegen een uitgebouwde tussenwoning met tuinkamer en berging. De woning is gelegen in de wijk "Rijpelberg" met alle gewenste voorzieningen in de nabijheid waaronder winkels, scholen, het NS-station en uitvalswegen.

KENMERKEN
Perceel oppervlak: 135m²
Woonoppervlakte: ca. 120m²
Inhoud woonhuis: ca. 420m³ (conform NEN 2580)
Bouwjaar: 1981

BIJZONDERHEDEN
* Uitgebouwd over de volle breedte
* In 2014 is de groepenkast vervangen
* De dakplaten van de uitbouw zijn eveneens in 2014 vervangen
* Recentelijk is er een nieuwe schutting geplaatst
* Fraaie ligging aan een plantsoen/ speelveld
* Definitief label B

* Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom.


INDELING
U komt binnen in de hal welke is afgewerkt met een laminaatvloer welke grotendeels doorloopt over de gehele begane grond (m.u.v. het toilet). In de hal bevindt zich de meterkast (10 groepen met 4 aardlekschakelaars en 1x krachtstroom). De hal geeft toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
De gezellige Z-vormige woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en voorzien van een kunststof schuifpui. Aan de voorzijde heeft u een fraai uitzicht op een plantsoen/ speelveldje. Vanuit de woonkamer is het portaal met het toilet en de trapopgang naar de verdieping bereikbaar.

Keuken:
De open keuken is gelegen in het midden van de woning. Het MDF meubel is geplaatst in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en is voorzien van een granieten werkblad met 1 spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, grote koelkast, vaatwasser en oven.

Toilet:
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een closet en fonteintje.

Buiten:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke gelegen is op het oosten, is voorzien van bestrating, beplanting en een eenvoudige overkapping voor de fietsen. Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging en een achterom uitkomend in op een pleintje.


EERST VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer I (ca. 4.17 x 2.92) is gelegen aan de voorzijde
Slaapkamer II (ca. 4.16 x 2.92) is gelegen aan de achterzijde
Slaapkamer III (ca. 3.62 x 2.19) is gelegen aan de voorzijde
Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiep ramen en afgewerkt met een laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafonds.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel in meubel, een wandcloset en design radiator.


TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder met kunststof Velux dakvenster (2016) bereikbaar. Op de voorzolder bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur en de unit stadsverwarming. Vanuit de voorzolder is de zolder-/slaapkamer bereikbaar.
De zolder-/slaapkamer (ca. 3.20 x 3.03) is voorzien van een Velux dakvenster en afgewerkt met een laminaatvloer.
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05