MOVE

Verkoop

Als verkoper wil u natuurlijk nauw betrokken zijn bij het verkooptraject. Met het move.nl/verkoop dossier bent u als verkoper continue op de hoogte en bovendien kan er op een veilige manier vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld. Om die reden krijgt u bij het geven van uw verkoopopdracht toegang tot uw eigen online verkoopdossier.

 

Als opdrachtgever kunt u in Move uw online dossier 24/7 bekijken en kunt u alle benodigde documenten die wij nodig hebben uploaden en inzien. De Vragenlijst en lijst van zaken kunt u digitaal invullen.

Tevens zijn voor u alle bezichtigingsafspraken in één oogopslag te zien.

 

Aankoop

Het zoeken en aankopen van een volgende woning kan voor u een stuk prettiger verlopen als move.nl/aankoop gebruikt wordt. Gevonden objecten zijn in het online dossier direct zichtbaar. De gehele documentenstroom en verslaglegging van bekeken woningen kan via dit dossier lopen. Move draagt in dit geval bij aan een prettig en vooral overzichtelijk aankoopproces.

 

Koop

Nadat de woning is verkocht moeten er nog veel zaken geregeld worden met u in dit geval als koper. Het aanleveren van personalia, het uploaden van ID maar ook het verstekken van de juiste documentatie. Move.nl/koop maakt de afhandeling van het verkoopproces een stuk gemakkelijker. Samen met verkopende en u als kopende partij en de betrokken professionals wordt er snel en efficiënt samengewerkt om de formele zaken en overdracht af te handelen.

 

Bezichtiging

Bij het maken van een bezichtigingsafspraak krijgt u toegang tot uw eigen bezichtigingsdossier met alle aanvullende informatie. Hierbij moet u denken aan o.a. de lijst van zaken, energielabel en de vragenlijst waarin verkoper zoveel mogelijk relevante informatie over de woning geeft. Eventuele bijzonderheden worden hier ook nader toegelicht.
 

Als er sprake is van een vereniging van eigenaren krijgt u hierover uitgebreide informatie, zoals jaarcijfers, notulen van de vergadering en meerjarenonderhoudsplanningen.
 

Via dit bezichtigingsdossier kunt u ook uw bod op de woning uitbrengen én uw eigen gegevens die bij ons bekend zijn inzien en eventueel aanvullen. Op deze wijze krijgt u op een eenvoudige wijze veel informatie over de woning die u op het oog heeft. Vanzelfsprekend zijn alle kenmerken van de woning, plattegronden en de brochure via dit dossier in te zien.Klik op onderstaande logo om in te loggen in uw move.nl account

 

Move 

 
Design by Javelin © 2007 hoogveldt makelaardij
Kantoor Eindhoven T: 040 206 99 05